Coolven BV is opgericht in april 2005 en sindsdien producent en leverancier van ijsblokjes en crushed ice. Door onze jarenlange ervaring en continu te blijven innoveren zijn wij in staat om op een maatschappelijk verantwoorde manier in te spelen op de groeiende vraag vanuit de markt naar ijsproducten. Hierdoor kunnen wij met een groot aanbod en voorraad aan producten inspelen op de groeiende vraag vanuit de markt naar ijs producten.

Tot de afnemers van Coolven behoren onder andere: horecabedrijven, groothandels, particulieren, slijterijen en tankstations. Daarnaast leveren wij grote volumes ijsblokjes en crushed ice aan evenementen en voedselverwerkende industrieën. Wij werken volgens de HACCP-normen en zijn in het bezit van het FSSC 22000 certificaat.

Hierbij denken wij graag met u mee als het gaat om ontzorgen. In de praktijk betekend dit bijvoorbeeld dan wij voor u als klant het gehele traject kunnen verzorgen. Ook als het gaat om de tijdelijke opslag van grote volumes ijsblokjes.
De productie, distributie en verkoop van ijsblokjes en crushed ice geschiedt geheel in eigen beheer vanuit de vestiging ’s-Hertogenbosch en België. Ondanks dat wij inmiddels zijn uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van ijsproducten, hanteren wij als familiebedrijf nog steeds een no-nonsense mentaliteit met een hoog service gehalte. Gewoon zoals dat hoort vinden wij zelf.

Neemt u gerust eens contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Marco van de Ven

Oprichter Coolven icecubes